ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σας παρέχουμε υποστήριξη σε οποιονδήποτε κλάδο

Η καινοτομία, η ασφάλεια και η αποτελεσματική λειτουργία είναι ορόσημα όλων των προϊόντων της Combilift.

Από τα Straddle Carrier, τα οποία μπορούν να ανυψώσουν και να μεταφέρουν τεράστια container βάρους έως 100 τόνους, μέχρι και τα πεζού χειριστή, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε κλάδου.

Είμαστε εδώ για κάθε βιομηχανικό τομέα

Combilift C-SERIES

C-Series

Η σειρά ανυψωτικών περονοφόρων COMBI C έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τον πιο παραγωγικό, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο χειρισμού των μεγάλων και εξειδικευμένων φορτίων σας.

Σχεδιασμένο για να βελτιώνει  τη ροή εργασίας σας, όπου γίνεται αποτελεσματικά σύμπτυξη τριών περονοφόρων ανυψωτικών σε ένα,  ένα πλευρικής φόρτωσης, ένα κλασσικό ανυψωτικό μηχάνημα με αντίβαρο και ένα ανυψωτικό για στενό διάδρομο. Αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός εξαλείφει το δαπανηρό διπλό χειρισμό της παλέτας και βελτιώνει την παραγωγικότητα.

Η κίνηση 4 κατευθύνσεων δίνει σε αυτό το περονοφόρο όχημα  την ευελιξία μεταφοράς μεγάλων φορτίων μέσω στενών διαδρόμων,εισόδων και γύρω από αντικείμενα με τη μέγιστη ασφάλεια

Η ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού της σειράς C της COMBILIFT. Το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους και το ενιαίο σασί του (όπου είναι και το αντίβαρο του οχήματος) παρέχουν μια πολύ σταθερή βάση για την υποστήριξη μεγάλων φορτίων κατά τη μεταφορά.

Έχοντας τοποθετήσει την καμπίνα στο πλάι του ιστού, ο χειριστής έχει καθαρή ορατότητα, αυξάνοντας την ασφάλεια και μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιάς στο προϊόν.

Η ασφάλεια ενισχύεται περαιτέρω από το καινοτόμο σύστημα κινούμενου ιστού και  την υδραυλική επιλογή θέσης περονών, επιτρέποντας στον χειριστή να προσαρμόζει τα πιρούνια, να τα εκτείνει, να σηκώνει το φορτίο και να το τοποθετεί στις πλατφόρμες χωρίς να χρειάζεται να αφήσει τη θέση του από την καμπίνα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού και καταπόνησης

Η σειρά C διατίθεται σε ευρύ φάσμα χωρητικότητας από 2.500 έως 25.000 κιλά

Χωρητικότητα

2.500 κιλά – 25.000 κιλά

Τύποι κινητήρα

Ηλεκτρικό – Diesel – LPG

Food & Drink

Η απαιτητική βιομηχανία τροφίμων και ποτών απαιτεί μια εξειδικευμένη προσέγγιση για τη βελτιστοποίηση της αποθήκευσης και την αποτελεσματική απόδοση.

Η τεχνογνωσία της Combilift εξειδικεύεται σε αυτόν τον κλάδο. Τα πρωτοποριακά ανυψωτικά μηχανήματα Aisle-master και τα πεζού χειριστή προσφέρουν ασφάλεια, στιβαρότητα, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιούν την πυκνότητα του αποθηκευτικού χώρου σε πλάτος διαδρόμου  1,6 μέτρα και σε ύψος έως 15 μέτρα.

Ο προσεγμένος σχεδιασμός της Combilift επιτρέπει στο μηχάνημα να ταξιδέψει από το ψυχρό περιβάλλον της κατάψυξης  στο ξηρό περιβάλλον και να επιστρέψει ξανά χωρίς προβλήματα λόγω των διαφορετικών θερμοκρασιών.

Warehousing & Logistics

Η χωρητικότητα είναι βασική στην εφοδιαστική βιομηχανία και η Combilift έχει δημιουργήσει παγκόσμια φήμη για την ικανότητα της να προσφέρει την καλύτερη λύση για τον αποθηκευτικό χώρο.

Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει στους πελάτες μας να λειτουργούν σε στενούς διαδρόμους (από 1,6 μέτρα) και μπορούν να αυξήσουν τον αποθηκευτικό χώρο 100% χωρίς την ανάγκη πρόσθετων κτισμάτων.

Το υπερ-αποτελεσματικό ανυψωτικό περονοφόρο Aisle-Master της Combilift και τα πεζού χειριστή μπορούν να φορτώνουν απευθείας από φορτηγά ή ράμπες  στα ράφια και αντιστρόφως, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για πολλά μηχανήματα και πολλούς χειριστές.

Σε έναν κλάδο όπου ο χώρος είναι το άλφα και το ωμέγα και τα περιθώρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα, η Combilift προσφέρει την βέλτιστη απόδοση

Metal

Συνδυάζοντας την ανύψωση ενός κλασσικού ανυψωτικού μηχανήματος τύπου Reach Stacker και τη φινέτσα ενός VNA τύπου μηχάνημα, η τεχνολογία multi-tasking της Combilift προσφέρει μια νέα και εξαιρετικά ασφαλή προσέγγιση για τη μεταφορά μεγάλων, βαρέων και μερικές φορές επικίνδυνων φορτίων που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές μετάλλων.

Call Us - Τηλεφωνείστε μας